Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:24 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 17:51

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μάγειρας ή μαγείρισσα με προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών για το εστιατόριο «Κουζίν» στο νησί της Τήνου. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση (όλα τα νόμιμα) και πολύ καλές απολαβές. Τηλ. 6979811839 (κ. Στέφανος).

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641026001, μεταξύ 13:00-17:00.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για το συνεργείο ελαστικών «Καραδήμας» στο Αγρίνιο, για μόνιμη εργασία. Τηλ. 2641050008.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας αναζητεί Λιπαντές, Χειριστές, Οδηγούς και Εργοδηγούς. Ικανοποιητικές αποδοχές. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τσιτσομήτσος Σωκράτης. Τηλ. 6988785551.

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στην περιοχή Νεάπολης, Γέφυρας Αχελώου αναζητά:

1. Χειριστή ή Βοηθό μηχανημάτων έργου.

2. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας.

3. Χειριστή κλαρκ-παλλετοφόρου.

4. Υπεύθυνο εργοστασίου γραμμής παραγωγής.

5. Εργαζόμενους στην γραμμή συσκευασίας.

Προσφέρονται ικανοποιητικός μηνιαίος μισθός, πλήρης ασφάλιση, επιδόματα, δώρα και επιπλέον παροχές. Ηλικία: 20-55 ετών. Εργασιακή εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες.

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6984605655.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 174 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News