Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:09 μμ
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 12:06

CHIRAL – Nέο Single "In The Company Of Wolves"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Chiral - In The Company Of Wolves (Official Single)

(Ακούστε εδώ) 

 

Γεννημένοι στις αρχές του 2023, ο πολυοργανίστας, παραγωγός, Gary Duncan ένωσε τις δυνάμεις του με τον τραγουδιστή/πολυοργανίστα Adam Brewer, γεννώντας τον εμπνευσμένο από το RATM ύμνο «Digital Whispers» μια στοιχειωμένη ωδή στον υπαρξιακό τρόμο της επιρροής της τεχνητής νοημοσύνης στην ανθρωπότητα.

Με περαιτέρω κυκλοφορίες όπως το "Digital Whispers" και το "Kubrick Odyssey" αποκλειστικά στο YouTube στις αρχές του 2024, ένα σκοτεινό προσκύνημα στη Γερμανία τον Μάιο και τις επευφημίες που αντηχούν από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, το χάος του Chiral δεν έχει όρια.

Οι Chiral δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα, είναι ένα καρναβάλι ηχητικής τρέλας, όπου το σκοτάδι σε καλεί. Ελάτε να συμμετάσχετε στη σκοτεινή παρέλαση με το νέο τους single "In The Company Of Wolves" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω!
 

Official Links:
Διαβάστηκε 100 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία