Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:14 πμ
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 00:11

ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας: συνεργασία και φέτος με τα ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και Αγρινίου για θερινές παραστάσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμα χρονιά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τους Δήμους της Περιφέρειας στην προσφορά πολιτιστικών δραστηριοτήτων προς τους Δημότες αλλά και το πλήθος των επισκεπτών που αναμένονται κατά την θερινή περίοδο. Και εφέτος ανανεώθηκε η συνεργασία με τα δύο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Πάτρας και του Αγρινίου.

Το ΔΣ στην πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε να χρηματοδοτήσει περιοδεία των δύο Θεάτρων με δώδεκα παραστάσεις, ο κάθε θίασος, έτσι ώστε να φθάσει το θέατρο και στους πιο απομακρυσμένους Δήμους.

Συγκεκριμένα στην Καλοκαιρινή περίοδο το «ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ», το θεατρικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας για τις ανάγκες των περιοδειών θα παρουσιάσει την παράσταση <<Ο ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ»  διασκευή από το κλασικό ρεπερτόριο, ο Φιλάργυρος του Μολιέρου .

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου εξετάζει την προσαρμογή κατάλληλης παράστασης  για τις ανάγκες της Περιοδείας .

Άμεσα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό Πρόγραμμα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 191 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News