Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 18:05

«Μαγνήτισε» η μπασκετική… πανδαισία στο 3×3 στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βράδυ του Σαββάτου (25/5) έπεσε η αυλαία στη μεγάλη μπασκετική γιορτή του Αγρινίου, που για δύο ημέρες ζούσε σε… ρυθμούς 3×3!

Περισσότερες από 100 ομάδες και εκατοντάδες φίλοι του αθλητισμού έζησαν ένα μοναδικό υπερθέαμα στην Πλατεία Δημοκρατίας. Μία διοργάνωση, η οποία «μαγνήτισε» το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου του Αγρινίου και όχι μόνο, στην οποία το «παρών» έδωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δοκίμασε και τις ικανότητές του από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, έχοντας στο πλευρό του τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και το Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Χρήστο Ζαρκαβέλη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και εκπρόσωπο της εταιρείας ΛΟΥΞ, Πλάτωνα Μαρλαφέκα!

Η συμμετοχή στο event ήταν ΔΩΡΕΑΝ με τον μπασκετικό «κόσμο» του Αγρινίου να… αγκαλιάζει το event και να «πλημμυρίζει» την πλατεία! Σημαντικό ήταν και το κοινωνικό έργο της διοργάνωσης, καθώς τα ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, μοίρασαν μοναδικά δώρα, προσφέροντας μεταξύ άλλων 4 πλήρεις υποτροφίες, 1 Action Camera Go Pro Hero 9 και 50% έκπτωση σε κάθε συμμετέχοντα!

Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν οι: Slam Dunkers (U11), Guerini (U13), Τσοπάνηδες (U15), Πάνος Κοράκης (U18), Scorpios Team (18+), 5 Star Potential (Women 18+), Ζαπάντι (35+)
Νικητής στον διαγωνισμό βολών U11: Βασίλης Σμαράιδος
Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων U13 & U15: Γιώργος Καρέτσος
Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων U18 & 18+: Φώτης Καρέτσος

Τα κύπελλα και τα μετάλλια στους νικητές απένειμαν οι: Χρήστος Ζαρκαβέλης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Φαρμάκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών,  Γεωργία Μπόκα, Αντιδήμαρχος Διαχείρισης, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Προστασίας και Δήμος Μπέτσικας, Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου»

Το LOUX GNC 3on3 | ΑΓΡΙΝΙΟ 2024, ήταν μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αγρινίου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

«Το event, η συμμετοχή στο οποίο ήταν Δωρεάν, δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, χωρίς την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Περιφερειάρχη, Νεκταρίου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Τάκη Αντωνόπουλου και φυσικά του Δήμου Αγρινίου, του Δημάρχου, Γιώργου Παπαναστασίου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Χρήστου Ζαρκαβέλη. Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό, που για ακόμα μία χρονιά ήταν δίπλα μας και συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 182 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News