Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:47 πμ
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 22:20

Παρουσιαστές που μεσουράνησαν στην τηλεόραση και εξαφανίστηκαν - Τι κάνουν σήμερα (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mεσουράνησαν τη δεκαετία του 90' στην ελληνική τηλεόραση, με τις εκπομπές τους να σημειώνουν τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, στο πικ της καριέρας τους εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και γύρισαν μια για πάντα την πλάτη τους στο επάγγελμα.

Μίλτος Μακρίδης
Ο Μίλτος Μακρίδης αποτελούσε ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, που ξεχώρισε με το καυστικό χιούμορ του. Δεν κιτρίνισε ποτέ και είχε μία ευφράδεια λόγου, που ξεχώριζε στην ελληνική τηλεόραση.

Επέλεξε ωστόσο να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ότι οι προτάσεις που του έκαναν σταμάτησαν να τον αντιπροσωπεύουν. Στην ερώτηση «Γιατί δεν είστε πια στην τηλεόραση;» απάντησε σε παλαιότερη συνέντευξή του: «ποια τηλεόραση;».

«Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία. Ένας άνθρωπος, υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα, έκλεβε τους πελάτες της τράπεζας. Φαντάσου ότι ξεκίνησε η ιστορία αυτή το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε μέσα στο lockdown, 20 χρόνια μετά. Ακούω ότι τρέχουν στα δικαστήρια για πέντε χρόνια και γελάω! Εμένα έκανε 10 χρόνια για να ξεκινήσει να δικάζεται η υπόθεση» είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος είχε αποδώσει την εξαφάνισή του από την τηλεόραση σε αυτή τη συνθήκη: «Το πιο απλό που μπορώ να πω είναι πως εξαφανίστηκα από την τηλεόραση. Το σοκ δεν μπορώ να σ' το περιγράψω. Εδώ λείπεις, σου κλέβουν το σπίτι και νιώθεις βιασμένος. Συγγνώμη καταρχάς που έχουν φυσικό βιασμό, αλλά είναι αλήθεια και αυτό. Με την ίδια ακριβώς λογική λειτουργεί κι αυτό.

Το τρελό είναι και το εξής, όταν υποστείς ένα μεγάλο σοκ στη ζωή σου, μια τραυματική εμπειρία, όλοι οι επιστήμονες σου λένε να κάνεις ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να το ξεπεράσεις, να το αφήσεις πίσω σου. Πώς γίνεται όταν επί 20 χρόνια δικάζεις και καλείσαι να τα θυμάσαι, να τα αναπαριστάς μέσα σου και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου; Σκέψου τη ψυχή σου μέσα, να προσπαθείς να ξεχάσεις... Μεγάλωσα απότομα».

Σία Λιαροπούλου
«Μια νέα αρχή», «Μυστικά της Αγάπης», «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» και «Τελική Απόφαση» ήταν οι εκπομπές που εκτόξευσαν την καριέρα της Σίας Λιαροπούλου, κάνοντάς την ένα από τα πιο δυνατά ονόματα των τηλεοπτικών σταθμών τη δεκαετία του 90'.

Η Σία Λιαροπούλου έχει εγκαταλείψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τον χώρο της τηλεόρασης, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει κάνει στροφή στα επαγγελματικά της και ασχολείται με ξενοδοχειακές μονάδες.

Κατερίνα Λάσπα
Η Κατερίνα Λάσπα απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς βρήκε και επίσημα το συναινετικό διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ξεκίνησε την καριέρα της το μακρινό 1997 ως παρουσιάστρια του καιρού σε τοπικό κανάλι της Καλαμαριάς, ενώ αργότερα ακολούθησαν δελτία ειδήσεων και βραδινά talk shows στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Λάσπα συνέχισε την καριέρα της στην Αθήνα και εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star, ΕΡΤ1, MEGA με τις εκπομπές της να σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Το 2006 γράφτηκε ο επίλογος της τηλεοπτικής της παρουσίας.

Βάσια Λόη
Η Βάσια Λόη έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις μεσημεριανές εκπομπές στον τηλεοπτικό σταθμό Alter που παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια απέχει από την τηλεόραση και έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη» είχε πει σε σπάνιες δηλώσεις της η πρώην παρουσιάστρια.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

reader.gr

Διαβάστηκε 280 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News