Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  4:39 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 18:26

Πέρες: «Προτεραιότητα η Λανούς, αλλά…»- Ποια τα δεδομένα για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη σε MME που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λανούς έδωσε ο Αργεντίνος χαφ Φακούντο Πέρες, αφήνοντας θολό τοπίο όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Πέρες βρίσκεται για διακοπές με την οικογένειά του στην Αργεντινή. Παρακολούθησε, μάλιστα, από κοντά το 1-1 της ομάδας που ανήκει κόντρα στη Σαν Λορέντζο.

Για την παρουσία του στον Παναιτωλικό ανέφερε: «Τον τελευταίο μήνα στην Ευρώπη τα πήγαμε πολύ καλά. Ήμασταν κοντά στον υποβιβασμό, αλλά κερδίσαμε τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια και σωθήκαμε. Ήμουν αρκετά καλός στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Έπαιξα σε πολλά ματς και ένιωσα εξαιρετικά.»

Συνέχισε μιλώντας για το μέλλον του: «Τώρα απολαμβάνω τις οικογενειακές διακοπές. Μετά προφανώς πρέπει να παρουσιαστώ και να προπονηθώ με τη Λανούς. Πρέπει να περιμένω, όμως, γιατί υπάρχουν κι άλλες προοπτικές, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Λανούς. Πρέπει να γυρίσω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέρες αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της αγρινιώτικης μεσαίας γραμμής, καταγράφοντας 30 συμμετοχές. Ξεκίνησε νωθρά, αλλά στο τέλος της σεζόν έπιασε υψηλή απόδοση, με πολύπλευρη συνεισφορά και αμέτρητα χιλιόμετρα.

Στον Παναιτωλικό τον εκτιμούν αρκετά. Αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος, το αγωνιστικό του μέλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο πρώτος και τελευταίος λόγος, σαφώς, ανήκει στη Λανούς, ωστόσο η παραμονή του στο Αγρίνιο δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο. Οι σχετικές επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη και μένει να φανεί εν καιρώ αν θα επιφέρουν το επιθυμητό για τους Αγρινιώτες αποτέλεσμα.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 193 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.