Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  4:14 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 11:40

Μεσολόγγι - Νικος Κορδόσης: Τέλος η μάχιμη δικηγορία, συγκινητική ανάρτηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Κορδόση

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος της ζωής μου.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη μου εμφάνιση στα δικαστικά ακροατήρια του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και στη συνέχεια όλης της Ελλάδος, υπέβαλα την παραίτησή μου από την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

Ενός λειτουργήματος που υπηρέτησα με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χιλιάδες εντολείς που για μισό αιώνα μου εμπιστεύθηκαν την υπεράσπιση της ελευθερίας τους, της τιμής και της περιουσίας τους. Οι ευχαριστίες μου προς όλους είναι άπειρες.

Ιδιαίτερες οι ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους, τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους επιμελητές και συμβολαιογράφους με τους οποίους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάστηκα.

Στους δικαστές που μου έκαναν - και μου κάνουν - την τιμή να ενδιαφέρονται για την ταπεινότητά μου εκφράζω απέραντο σεβασμό.

Η δικηγορία μου έδωσε την οικονομική δυνατότητα να χαράξω πριν από 25 χρόνια και έναν άλλο δρόμο στη ζωή μου. Το δρόμο αυτό, όσο οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν, θα συνεχίσω να τον πορεύομαι με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο του αγαπημένου τόπου.

Φωτογραφία: Νίκος Σιάμος

Διαβάστηκε 168 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.