Δευτέρα, 3η Ιουνίου 2024  2:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 00:32

Διακρίσεις αθλητών του Σκοπευτικού ομίλου Αιτωλοακαρνανίας "Σκοπευτής"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή που μας πέρασε 19 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής Level 1,στο σκοπευτήριο Αγρινίου,με αρκετές συμμετοχές και αθλητές από δυο συλλόγους της Ναυπάκτου.

Πολύ απαιτητικός αγώνας που συνδυάζει ακρίβεια βολών, γρήγορη κίνηση στο πεδίο και όλα αυτά στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Στις απονομές, στην κατηγορία Production, ο Καραμπούλης Άγγελος πήρε το χρυσό μετάλλιο, ο Γούναρης Αριστομένης κατέλαβε την δεύτερη θέση με το ασημένιο μετάλλιο και ο Σιόλος Γεώργιος την τρίτη θέση με το χάλκινο, όλοι τους αθλητές του συλλόγου μας.

Στην κατηγορία Production senior, πρώτος με χρυσό μετάλλιο κατέλαβε ο Κωσταρέλλος Βασίλης, δεύτερος ο Αδάμης Λάμπρος της Ναυπάκτου με το ασημένιο μετάλλιο και τρίτος ο Παπαδιώτης Κωνσταντίνος με το χάλκινο.

Στην κατηγορία Standard πρώτος ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης, δεύτερος ο Τσιαμαντάς Στέφανος και τρίτος ο Σακκούλης Ιωάννης όλοι τους αθλητές από την Ναύπακτο.

Θέλουμε να τονίσουμε το υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών, συγχαίρουμε τους αθλητές μας και ευχαριστούμε τους Ναπάκτιους για την συμμετοχή τους.

Διαβάστηκε 163 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 00:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.