Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  4:50 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 18:05

Εκδήλωση στην Ναύπακτο με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια, σε συνδιοργάνωση με το EuropeDirect και το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αλκυόνη» (Πεμ 16/5/2024 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ParticipatEU και ενόψει των ευρωεκλογών του 2024, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την “Αιτωλική Αναπτυξιακή” Α.Ε. Ο.Τ.Α., το Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Σύλλογο ΑΜΕΑ “Αλκυόνη”  εκδήλωση με τίτλο: Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής και Ελληνική περιφέρεια.

Η εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024, και ώρα 18:30-20:30, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και αποσκοπεί στην ανάδειξη της συμβολής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία, συζητώντας παράλληλα με την τοπική κοινότητα και φορείς της, το μέλλον της Ευρωπαϊκής πολιτικής συνοχής.

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/ Κύριος Ερευνητής, Επικεφαλής Προγράμματος Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Πολιτικές, ΕΛΙΑΜΕΠ, Σπύρος Μπλαβούκος, η Γεωπόνος, Στέλεχος, “Αιτωλική Αναπτυξιακή” Α.Ε. Ο.Τ.Α.Νικολέτα Κατσώνη, η Ψυχολόγος, Σύλλογος ΑΜΕΑ “Αλκυόνη”, Κατερίνα Χριστιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Ναυπακτία” στο ιστορικό λιμάνι της Ναυπάκτου, (Νότη Μπότσαρη 1, Τ.Κ. 30300, Ναύπακτος.)

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος, Νίκη Παπαδούλα (ΕΡΤ).

Διαβάστηκε 351 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 18:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.