Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:08 μμ
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 17:19

Αγρίνιο: Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου «RUN & SMILE»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου οι 3οι Παιδικοί Αγώνες Στίβου  «Run & Smile» . Εκατοντάδες μικροί αθλητές πλημμύρισαν το στίβο του ΔΑΚ Αγρινίου « Μιχάλης Κούσης» και αγωνίστηκαν με χαρά αναδεικνύοντας  το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και προπαντός το μεγαλείο του αθλητισμού αφού οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στο Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική νόσο ΄΄ΦΛΟΓΑ΄΄.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρίνιου. Παράλληλα με τους αγώνες ο ΓΑΣ Αγρινίου βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους προπονητές τους και τους χορηγούς των αγώνων .

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας , κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου , κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Διαβάστηκε 366 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News