Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  8:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 19:03

"ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ": Πραγματοποιήθηκε ή 4η συνάντηση του 2024 με θέμα συζήτησης "Το περιπετειώδες ταξίδι της εκπαίδευσης" (Φωτο - Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28/4/2024 το 9ο κατά σειρά ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ", με θέμα: "Το περιπετειώδες ταξίδι της εκπαίδευσης".
 
Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας αλλά και ανθρώπων της εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτή η συνάντηση, όπου μοιράστηκαν απο τους παρευρισκόμενους πολλές απόψεις και εμπειρίες. Σίγουρα διαμορφώθηκε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι επικρατεί σήμερα ή καλύτερα απο τι πάσχει το εκπαιδευτικό σύστημα και προτάθηκαν διάφορες ιδέες για το τι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και πως. Όλα αυτά κάτω απο το πρίσμα του ότι, η κοινωνία μας μπορεί να γίνει καλύτερη (και) μέσα απο το εκπαιδευτικό σύστημα.
 
Συστήνεται σε όλους να δούν το βίντεο απο την συνάντηση καθότι θα αντλήσουν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες. 
 
 
 
Ραντεβού τον επόμενο μήνα, Κυριακή, 19/5, με το πολύ ενδιαφέρων θέμα συζήτησης: "ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΑ".
 
Δείτε όλες τις βιντεοσκοπημένες συναντήσεις στο YouTube: @filosofiko_kafeneio_agriniou
 
 
Διαβάστηκε 839 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 19:22
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News