Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  4:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 12:37

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου με τον κ. Πέτρο Μπελέρη, γιο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον κ. Πέτρο Μπελέρη, γιο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρας.

«Ανήκουμε σε μια δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τη λαϊκή ετυμηγορία και το κράτος δικαίου. Δυστυχώς, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρας δοκιμάζεται. Η ΚΕΔΕ έχει καταδικάσει πρακτικές που δεν είναι αποδεκτές στην Ευρώπη. Ότι συνέβη στην Αλβανία δεν έχει καμία σχέση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και το νομικό πολιτισμό», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Πέτρος Μπελέρης τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τις επαφές που έκανε στην ευρύτερη περιοχή : «Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων που βρίσκομαι στο Αγρίνιο, σήμερα που τιμάτε και γιορτάζετε τον Πολιούχο Άγιο Χριστόφορο. Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω σε όλους είναι ότι η μάχη που δίνει ο πατέρας μου δεν είναι προσωπική. Είναι ένας αγώνας για τις δημοκρατικές αρχές και το κράτος δικαίου. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ελευθερίας και υπερηφάνειας στην Ευρώπη».

Διαβάστηκε 840 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.