Κυριακή, 5η Μαίου 2024  12:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 11:16

ΠΑΣ Ιωνικός: Ικανοποίηση για την διοργάνωση του Final 4 παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ στο Αγρίνιο- «Νίκησε το μπάσκετ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ιωνικός ’80 σε συνεργασία με τον δήμο Αγρινίου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Βυζαντινός Α.Ο. Άρτας αφού επιβλήθηκε με σκορ 89-64 απέναντι στον Κερκυραϊκό Γ.Σ.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο ΠΑΣ Ιωνικός αναφέρει:

Η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Α.Γ.Σ Ιωαννίνων, κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία μιας και η πλειοψηφία των παιχτών μας ήταν μικρότερης ηλικίας από αυτή των αντιπάλων.

Στην απονομή έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Κυβερνήτης Αθανάσιος καθώς και η Α’ αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Κουτσούκη Αγγελική.

Οι 3 φιλοξενούμενες ομάδες αφού αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, απέδωσαν πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο μας για την άρτια διοργάνωση και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στην πόλη μας.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Παγκαλίδης Κωνσταντίνος μετά το πέρας της διοργάνωσης δήλωσε:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο νικητής βγήκε το μπάσκετ! Τέτοιες διοργανώσεις φέρνουν ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά του Αγρινίου. Όσο για το σύλλογο μας, φέτος ήταν μια μαγική χρόνια σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να μην κατακτήσαμε την πρώτη θέση αλλά η συμμετοχή μας στην τελική φάση μιας τέτοιας διοργάνωσης μας γεμίζει εκτός από εμπειρία αλλά και προσμονή για το επόμενο Final 4. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους!»

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.