Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  3:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:05

Καθυστερήσεις στα έργα του θρησκευτικού τουρισμού στην Αιτωλοακαρνανία- Ερώτηση στην περιφερειακή αρχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ζήτημα των καθυστερήσεων στα έργα θρησκευτικού τουρισμού, θέτει με επερώτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Σάββας Αυγέρης της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».
Η Ερώτηση θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 24ης Απριλίου 2024.

Ο κ. Αυγέρης στην επερώτησή του, τονίζει ότι πέντε χρόνια μετά την έναρξη των πρωτοποριακών έργων για την ανάπτυξη του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή τους αποτελεί ανησυχία.

Ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία, πολλά έργα παραμένουν ανολοκλήρωτα, με το πρόβλημα της πρόσβασης σε ιερά μνημεία να εξακολουθεί να ταλανίζει την περιοχή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Σάββας Αυγέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έργα δεν έχουν φτάσει στο προβλεπόμενο στάδιο ολοκλήρωσης, με τον ανάδοχο εργολάβο να έχει εγκατασταθεί στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παραβόλα από τον Μάιο του 2022, αλλά το έργο να παραμένει ανολοκλήρωτο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας της παράταξης, ερωτά την περιφερειακή Αρχή σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα συγκεκριμένα έργα, που οφείλονται οι καθυστερήσεις και γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο οδικής σύνδεσης της Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παραβόλα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 185 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.