Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 19:05

Το Πολυτεχνείο Πατρών στη γέφυρα Ταταρνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή οργάνωσε το Πολυτεχνείο Πατρών- για σήμερα και αύριο 20 και 21 Απριλίου- στην ξακουστή γέφυρα Τατάρνας.

Δύο λεωφορεία γεμάτο φοιτητές του Πολυτεχνείου Πατρών κατέφθασαν σήμερα το πρωί στο μνημειώδες έργο του αείμνηστου Αρίσταρχου Οικονόμου.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική εκδρομή των μελλοντικών μηχανικών του Πολυτεχνείου πραγματοποιείται κάθε χρόνο με επιτυχία.

Η διήμερη ξενάγηση των φοιτητών περιλαμβάνει εκτός από την επίσκεψη στη γέφυρα,επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στη Μονή Τατάρνας όπου και τους περιμένει ο Ηγούμενος της Μονής για περαιτέρω ξενάγηση.

Το βράδυ θα μείνουν σε καταλύματα στη Δυτική Φραγκίστα,Ανατολική Φραγκίστα και Κρέντη.

Το πρόγραμμα της αυριανής ξενάγησης είναι στο Φράγμα Κρεμαστών σε συνέχεια της εκπαίδευσης τους και προς το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχει ενισχυθεί η εξωστρέφεια της περιοχής και τέτοιες ενέργειες όπως αυτή του Πανεπιστημίου Πατρών συμβάλλουν σε αυτό.

dytikievritania.blogspot.com

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.