Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  6:26 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:41

Μάχη επιβίωσης για τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ακόμη μάχη επιβίωσης δίνει ο Παναιτωλικός για την παραμονή του στην Super League.

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας, σήμερα (20/4), στις 19:30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άου.

Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι είναι και πρώτη στη βαθμολογία στο μίνι-πρωτάθλημα με τους Αγρινιώτες να βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η προαναγγελία της Super League:

Χωρίς ήττα στα τελευταία του 19 ματς με τον Παναιτωλικό είναι ο Αστέρας Τρίπολης εντός και εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου ήταν στις 10 Ιανουαρίου 2016, όταν επικράτησε στην έδρα της με 2-1. Από τότε υπάρχουν έντεκα ισοπαλίες και οκτώ νίκες της ομάδας της Αρκαδίας ανεξάρτητα έδρας.

Ο Παναιτωλικός σκόραρε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που έγινε στην Τρίπολη (2-2) μόλις για δεύτερη φορά στις τελευταίες εννέα μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ στον Α’ Γύρο η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε μέσα στο Αγρίνιο με 1-0.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί για τα Super League Playouts τρεις φορές και αναδείχθηκαν ισόπαλες στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στο Αγρίνιο, ενώ πέρσι ο Αστέρας επικράτησε με 2-1 στην έδρα του.

Στην Super League έχουν συναντηθεί 13 φορές με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα της Αρκαδίας μετρά οκτώ νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα και ο Παναιτωλικός έχει επικρατήσει μια φορά. Η ομάδα του Αγρινίου είχε πάρει τη νίκη με 2-0 στις 30 Αυγούστου 2015.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 21-8

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Στα πλάνα του Πετράκη του δεν περιλαμβάνονται οι μακροχρόνια οι Σενγκέλια, Μπαλντασάρα, που απουσιάζουν καιρό τώρα λόγω τραυματισμού, ο τιμωρημένος Μλάντεν ενώ απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο Στάγιτς που υπέστη θλάση. Εκτός έμειναν και οι Καπίνο, Μπάμποκ, Ξενιτίδης, Βοΐλης και οι νεαροί που θα αγωνιστούν με την Κ19.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:

Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Παπαζώης, Ντίαζ, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.