Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  7:12 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:12

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου (Δευ 22/4/2024 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ειδική Συνεδρίαση
δια ζώσης συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής 2ου Διμήνου 2024 του δήμου Ξηρομέρου θα λάβει χώρα στις 22 Απριλίου 2024  και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Δημοτικούς Συμβούλους προερχόμενοι από τις λοιπές παρατάξεις (μέχρι 7):
1. Σφαγεία Αστακού: Nα μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή ποιες ενέργειες έχουν γίνει ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. (Θέμα Δημοτικού Συμβούλου κ. Πανταζή Απόστολου).
2. Ενημέρωση σχετικά με ακίνητο (κτίριο) του Δήμου, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Κανδήλας (Λάκα Παναγίας). (Θέμα Δημοτικού Συμβούλου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτου).

Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων (μέχρι 2):
1. Δημιουργία Πάρκινγκ στην πόλη του Αστακού. (Θέμα της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού).
2.Μελέτη για ασφαλτόστρωση από τα όρια της Κοινότητας Φυτειών μέχρι τα όρια της Κοινότητας Σκουρτούς θέση Μανελόπη. (Θέμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σκουρτούς).

Τακτική Συνεδρίαση
την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 20:00 για το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπαμπούρης καλεί σε Τακτική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με Τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση εγγραφών νηπίων στις Δομές των Παιδικών Σταθμών Αστακού και Κανδήλας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Μάντζαρης Ελευθέριος).

2. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξηρομέρου στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ» (Έγκριση Καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων) (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).

3. Παραγραφή χρηματικών καταλόγων λόγω παρέλευσης εικοσαετίας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

4. Αποδοχή και κατανομή ποσού Β’ δόσης από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Εισηγητής ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Μπαμπούρης Κων/νος).

5. Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Παιδικών Χαρών Δήμου Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

6. Έγκριση Στρατηγικής ΟΧΕ/ΒΑΑ στη χωρική ενότητα των Δήμων Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 486 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.