Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  10:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 22:53

Mε τον κόσμο του ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του και στην Τρίπολη αφού ο Αστέρας αποδέχθηκε το αίτημα της ΠΑΕ του Αγρινίου για παρουσία φιλάθλων της στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ειδικότερα, κατά την σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου οι Αρκάδες αποδέχθηκαν το αίτημα του Παναιτωλικού και θα εκδώσουν εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου που θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν, νόμιμα, στην Τρίπολη, για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 (Σάββατο 20 Απριλίου, 15:00).

Από την πλευρά της η Αστυνομία είναι θετική και θα επιτρέψει μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων από το Αγρίνιο στην Τρίπολη.

Με λίγα λόγια, οι φίλοι του Παναιτωλικού αναμένεται να έχουν δική τους θύρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας.

agriniara.gr

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.