Τρίτη, 21η Μαίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 10:15

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας παρουσιάζει πόρισμα για τον οδικό άξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι (Τετ 17/4/2024 11:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του ρόλου του ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας, προχώρησε στην σύσταση ομάδας εργασίας με αντικείμενο την εξέταση της πορείας του έργου του οδικού άξονα «Αγρίνιο – Καρπενήσι», τη συλλογή στοιχείων μελετών και κατασκευών του έργου, προβλήματα που αντιμετωπίζει, προτάσεις θεραπείας και στοιχειοθέτηση προτεινόμενης χάραξης των υπόλοιπων τμημάτων.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, το ΤΕΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Γενικές παρατηρήσεις για την πορεία των έργων της Νέας Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου και προτάσεις τροποποίησης της χάραξης», όπου θα παρουσιαστεί το πόρισμα της ομάδας εργασίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (Π. Σούλου 11, Αγρίνιο). Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γεώργιος Στασινός.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 245 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 10:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.