Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  2:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 01:37

Κηφισιά - Παναιτωλικός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Δίκαιη η νίκη, να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και στα άλλα ματς»

Για τη σημαντική νίκη κόντρα στην Κηφισιά μίλησε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του.

Ο Παναιτωλικός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 1-0 στην Καισαριανή.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το αποτέλεσμα, τη συνέχεια των play out αλλά και την εικόνα του ματς.

Για το τι σημαίνει αυτό το τρίποντο: «Μετά από 14 προσπάθειες, καταφέραμε να πάρουμε αυτήν την εκτός έδρας νίκη, που είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, διότι είναι ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, πιστεύω πως η σημερινή νίκη είναι δίκαιη. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια στα οποία πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και ετοιμότητα που είχαμε σήμερα, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο.

Το πρωτάθλημα τελειώνει μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς και θα πρέπει να διεκδικήσουμε σε αυτά ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε το βίντεο του TitomosNET με τις δηλώσεις Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη τύπου:

Μπράτσος: «Χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται»

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της στο μεγάλο ματς της ουράς με τον Παναιτωλικό, όμως ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι οριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπράτσος στην Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττα της Κηφισιάς με 0-1 από τον Παναιτωλικό:

«Σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Δυστυχώς πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα. Αυτό που με στεναχώρησε από την ομάδα μου, ήταν η αφέλεια που δείξαμε, διότι σε μια ανύποπτη στιγμή βιαστήκαμε και δεχθήκαμε το γκολ», ανέφερε ο Μπράτσος και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτά τα λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις και τα πληρώσαμε και εμείς. Είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός είχε μία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, οι ίδιοι παίκτες κερδίσανε την προηγούμενη αγωνιστική, οι ίδιοι χάσανε σήμερα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια ένταση».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1095 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 10:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.