Δευτέρα, 27η Μαίου 2024  9:29 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 12:29

Εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης στις παιδικές χαρές του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία τρένου, στην Λ.Μαβίλη ενώ σε εξέλιξη είναι μια σειρά εργασιών σε παιδικές χαρές σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Πρόκειται για εργασίες αναβάθμισης ή συντήρησης των οργάνων και του εξοπλισμού με παράλληλες  διορθωτικές εργασίες λόγω παλαιότητας ή βανδαλισμών. Οι παρεμβάσεις γίνονται από πιστοποιημένο συνεργείο.

 Όπως εξήγησε ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου  είναι συνεχής η φροντίδα για την πιστοποίηση των οργάνων: «Επιβεβαιώνουμε  καθημερινά την ευαισθησία μας για τις παιδικές χαρές στον Δήμο Αγρινίου. Η προσπάθεια μας για τον εκσυγχρονισμό τους και την αναβάθμιση με ασφαλή και πιστοποιημένα όργανα είναι διαρκής. Κατανοούμε τις ανάγκες και αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε έργα χρήσιμα για την κοινωνία. Πρέπει, όμως,  όλοι να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία  και παρακαλούμε  τους πολίτες να μας ενημερώνουν εάν διαπιστώσουν οποιαδήποτε  φθορά ή βανδαλισμό».

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.