Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  6:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:58

Αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Παναιτωλικό η Κηφισιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν αλλάζει στάση η ΠΑΕ Κηφισιά αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίας φίλων του Παναιτωλικού στο ματς του Σαββάτου. Ειδικότερα, επίσημα η ΠΑΕ Κηφισιά απάντησε στο αίτημα της ΠΑΕ Παναιτωλικός αρνητικά.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «Η απόφαση έχει παρθεί πριν την έναρξη των play outs για όλους τους αγώνες. Είναι ειλημμένη και ουδεμία σχέση έχει να κάνει συγκεκριμένα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τους φιλάθλους του, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα και με χαρά φιλοξενήσαμε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Παρότι οι Αγρινιώτες κατέθεσαν δύο αιτήματα για εισιτήρια και ο κόσμος της ομάδας κατέφυγε μέχρι και στα… social media για να εκφράσει την θέλησή του να είναι παρών (είχε προηγηθεί και ανακοίνωση της Θύρας 6), η ΠΑΕ των βορείων προαστίων φαίνεται αδιάλλακτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρεμιέρα των Play Outs η Κηφισιά είχε ανακοινώσει ότι δεν θα διαθέσει απλά εισιτήρια σε κανένα ματς της διαδικασίας. Μάλιστα, έθεσε σε κυκλοφορία μίνι διαρκείας, τα οποία πωλούνται μόνο στα γραφεία της.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.