Σάββατο, 4η Μαίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 00:40

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Χάσαμε ένα απίθανο γκολ, έχουμε έναν 'τελικό' μπροστά μας»

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού μετά το 0-1 από τον Βόλο στάθηκε στη συνέχεια αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ειδικότερα ο Γιάννης Πετράκης μετά το Παναιτωλικός - Βόλος (0-1) επισήμανε για:

Την ήττα της ομάδας του και τη συνέχεια: «Θεωρώ ότι στο παιχνίδι το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με την εικόνα του αγώνα. Χάσαμε με ένα απίθανο γκολ. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Έχουμε έναν 'τελικό' μπροστά μας. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Συμβαίνει αυτό που συνέβη σήμερα.

Το ξεχνάμε, μαθαίνουμε ότι πρέπει να μάθουμε και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Το γεγονός ότι πλέον ο Παναιτωλικός είναι σε θέση υποβιβασμού: «Πάντα υπήρχε αυτό. Ο Βόλος ξέφυγε, είναι λίγα τα παιχνίδια αλλά θα δούμε».

Την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2: «Το γκολ μπαίνει ή δεν μπαίνει. Σε όλα σχεδόν τα ματς έχουμε σκοράρει. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες και είχαμε και τις προϋποθέσεις. Πάντα βάζουμε γκολ, έχουμε δημιουργία και μπορούμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με πιο πολλή πίστη στο επόμενο παιχνίδι».

Η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Πετράκη (TitormosNet)

Κόντης: «Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση, να μείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης στάθηκε στην πνευματική δύναμη που βγάζει η ομάδα του ξεκινώντας με τρεις νίκες στα play out.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Χρήστος Κόντης μετά τη νίκη του Βόλου με 0-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο:

«Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτή την αγωνία που πέρασα σήμερα, ήταν απίστευτο. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Παναιτωλικός πίεσε πολύ. Ήταν καλός με δυναμική. Εκεί κλειστήκαμε, παίξαμε μαζική άμυνα, αλλά η αυτοθυσία μας έδωσε τεράστια δυναμική και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ σε κάποια αντεπίθεση», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα με πλάνο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουμε μια τρομερή αυτοπεποίθηση ως ομάδα με τρεις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές των play out και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό».

@Photo credits: eurokinissi

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 00:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.