Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 21:18

Η ασφάλεια των διανομέων στο επίκεντρο ημερίδας του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και υγεία των διανομέων προϊόντων και αντικειμένων με μοτοποδήλατα ή μοτοσικλέτες, σε συνεργασία με την Τροχαία Μεσολογγίου, πραγματοποίησε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου κ. Κώστας Γκερέκος παρουσίασε και ανέλυσε στους εκπροσώπους επιχειρήσεων ταχυμεταφορών και εστίασης το νομικό πλαίσιο για την προστασία και την ασφάλεια των διανομέων, όπως αυτό διαμορφώθηκε από σχετική ΚΥΑ τον
Αύγουστο του 2023.

Επιπλέον, ο διοικητής της Τροχαίας επέστησε την προσοχή στους διανομείς για την απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην απαγόρευση κίνησης και στάθμευσης μοτοποδηλάτων στους πεζόδρομους της πόλης, πέραν των πρωινών ωρών κατά τις οποίες επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων σε αυτούς για την τροφοδοσία των καταστημάτων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 231 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.