Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:44 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 18:22

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου: Η Emma Stone ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Poor Things», ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η σταρ του Χόλιγουντ Emma Stone ξανασυναντιούνται για ένα κινηματογραφικό εγχείρημα που υπόσχεται να μαγέψει και πάλι το κοινό. Το νέο τους έργο, «Kinds of Kindness» (Ιστορίες Καλοσύνης), προκάλεσε επίσημα το ενδιαφέρον με την κυκλοφορία του τρέιλερ του από την Searchlight, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αναμενόμενη πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου.

Η προηγούμενη δουλειά του δυναμικού διδύμου, «Poor Things», η οποία απέσπασε τέσσερα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Stone, έχει δημιουργήσει ένα υψηλό προηγούμενο για τις δημιουργικές τους συνεργασίες. Στο «Kinds of Kindness», το διακύβευμα είναι εξίσου υψηλό, με μια ιστορία που υφαίνει μια σύνθετη αφήγηση πλούσια σε βάθος και συναίσθημα.

Το καστ της ταινίας είναι ένας αστερισμός ταλέντων, όπως ο Willem Dafoe και η Margaret Qualley, μαζί με τους αξιόλογους ηθοποιούς Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer. Η συμμετοχή του Joe Alwyn είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, σηματοδοτώντας μια ακόμη επανασύνδεση με τους Stone και Λάνθιμο, αφού η τριάδα συνεργάστηκε για το βραβευμένο από τους κριτικούς «The Favourite» το 2018.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας υπαινίσσεται ένα τρίπτυχο μύθο που μπλέκει τις ζωές των χαρακτήρων του με απροσδόκητους τρόπους. Αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που προσπαθεί να αυτονομηθεί σε μια ζωή χωρίς επιλογές, ενός αστυνομικού που παλεύει με τη μυστηριώδη επιστροφή της γυναίκας του που θεωρήθηκε νεκρή στη θάλασσα και μιας γυναίκας που αναζητά να βρει έναν άνθρωπο με μοναδικό πνευματικό πεπρωμένο. Αυτό το σύνολο ιστοριών ζωγραφίζει ένα πλούσιο μωσαϊκό της ανθρώπινης εμπειρίας, εξερευνώντας θέματα ταυτότητας, πεπρωμένου και ανθρώπινης κατάστασης.

Η προσμονή για αυτή την ταινία είναι μεγάλη, με κοινό και κριτικούς να ανυπομονούν να παρακολουθήσουν το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας Λάνθιμου-Stone.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.