Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  4:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 18:55

Σημαντική εξέλιξη για την κυοφορούμενη επένδυση στο Πλατυγιάλι;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντική εξέλιξη φέρεται να σημειώθηκε αναφορικά με την μεγάλη επένδυση που σχεδιάζεται να γίνει στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου Αστακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οικονομικά sites, η σχεδιαζόμενη επένδυση, το project της MEGA YAGHT MARINA AND RESORT NAUTILUS INVESTMENTS LIMITED   έχει ενταχθεί στο καθεστώς των στρατηγικών επενδύσεων του Enterprise Greece, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Λαμβάνει πλέον το «πράσινο φως» για την ανεύρεση του επενδυτή για την υλοποίηση  με βάση το ευνοϊκό νομικό πλαίσιο των στρατηγικών επενδύσεων.

Αξιοσημείτο είναι και το γεγονός της παρέμβασης της AKAPORT Α.Ε. (δαιχειρίστριας εταιρείας της ΝΑΒΙΠΕ) για την επένδυση αιολικού σταθμού (3 ανεμογεννήτριες) στο ΒΑΛΤΙ Α2 πλησίον του λιμένα Πλατυγιαλίου.

Εκεί υπάρχει σαφής αναφορά: «….μεταβίβασης των μετοχών της ΝΑΒΙΠΕ σε νέους επενδυτές, οι οποίοι έχουν υποβάλει πλήρη φάκελο στις αρμόδιες αρχές για ένταξη σε καθεστώς στρατηγικών επενδύσεων».


mytikaspress.blogspot.com

Διαβάστηκε 480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.