Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  10:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 10:00

Πετυχημένο το Παναιτωλιώτικο καρναβάλι (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παναιτωλιώτικο Καρναβάλι.

Χιλιάδες κόσμου έφτασε στο Παναιτώλιο το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου και παρακολούθησε την παρέλαση αρμάτων και τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, γέλασαν και χόρεψαν σε ρυθμούς καρναβαλικούς.

Στην καρναβαλική παρέλαση συμμετείχαν σχολεία της περιοχής, σύλλογοι, ξυλοπόδαροι, αλλά και απλοί πολίτες και παρέες που με κέφι και ζωντάνια γέμισαν την κεντρική οδό του Παναιτωλίου.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Β. Φωτάκης, Γ. Μπόκα, Χ. Τασολάμπρου, Γ. Βασιλείου, Χ. Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Κουμπουλής (Εντεταλμένος Σύμβουλος- Βοηθός Δημάρχου παρακολούθησης του Δημοτικού Έργου στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας), ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λ. Γερνάς και ο αναπληρωτής προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου Θ. Νίκου, ο σύμβουλος Κοινότητας Παναιτωλίου Α. Γκορόγιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Κ. Μποκώρος και ο σύμβουλος της Κοινότητας Αγρινίου Γ. Τζογάνης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Γ. Βασιλόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομικής Δ/σης Ακαρνανίας ταξίαρχος Δ. Γαλαζούλας και χιλιάδες επισκέπτες.

Η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού ήταν η Ρέα Ασημακοπούλου και η Αθηνά Ζώτου παρουσίασε τις καρναβαλικές ομάδες που παρέλασαν.

Η πομπή ξεκίνησε από την είσοδο του Παναιτωλίου και κατέληξε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου όπου εκεί κάηκε ο καρνάβαλος.

Ακολούθησε χορός, υπερθέαμα με βεγγαλικά, σοκολατοπόλεμος και το γλέντι συνεχίστηκε ως αργά στα καταστήματα εστίασης του Παναιτωλίου όπου στην κυριολεξία “βούλιαξαν” από κόσμο.

Φωτο-βίντεο: panaitolionews.blogspot.com

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1257 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 19:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.