Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  4:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:32

Βίντεο: Θυμηθείτε όλα τα τραγούδια μας στην Eurovision – Τα 40 χρόνια παρουσίας στον διαγωνισμό τραγουδιού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι θα διαγωνιστεί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με πολλούς να αποθεώνουν το τραγούδι ενώ άλλοι να είναι κάπως πιο επιφυλακτικοί. Ο τικτοκερ Maximilianlitton σε ένα απολαυστικό βίντεο παρουσιάζει όλες τις συμμετοχές της χώρας μας από το 1974 έως και το 2023. Από την Μαρινέλλα και τη Μαρίζα Κώχ έως τον Σάκη Ρουβά αλλά και την Έλενα Παπαρίζου που μας χάρισε την μοναδική νίκη με το Number One.

Πάντως, στο βίντεο δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά σχόλια ενώ ο τικτοκερ αναρωτιέται πως είχαμε τόσες Κυπριακές μεταγραφές μεταξύ των οποίων την Άννα Βίσση, τον Σαρμπέλ, την Ελευθερία Ελευθερίου. Άλλα τραγούδια, είχαν ξεχαστεί στον χρόνο, ενώ άλλες συμμετοχές που δεν κέρδισαν τον διαγωνισμό κατέληξαν όμως να είναι για χρόνια αποτυπωμένα στη μνήμη, όπως για παράδειγμα το SAGAPO του Μιχάλη Ρακιντζή.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Protothema.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 897 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.