Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:39 πμ
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 22:46

Αγρίνιο: Συνάντηση του Συλλόγου “ΝΕΑ ΓΗ” με τη διοίκηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος “ΝΕΑ ΓΗ” που δραστηριοποιείται στα Αη Βασιλιώτικα είχε συνάντηση χθες με τη διοίκηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Καρρά, συζητώντας για θέματα ανάπλασης της περιοχής και ανακατασκευής του γηπέδου που βρίσκεται δίπλα από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Η ενημέρωση της Ένωσης:

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Καρράς, είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου “ΝΕΑ ΓΗ” που δραστηριοποιείται στα Αη Βασιλιώτικα.


Ο πρόεδρος της Ένωσης, άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του εκπροσώπου του Συλλόγου, Δημήτρη Καραθάνου για την βελτίωση και την αναβάθμιση της περιοχής, εκφράζοντας παράλληλα τις ιδέες του για την ανάπλαση της περιοχής.

Στις βασικές προτάσεις είναι η αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου γηπέδου που βρίσκεται δίπλα από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με ανακατασκευή από τον Δήμο Αγρινίου και εν συνεχεία χρήση και συντήρηση από την ομάδα μας.

Στη συζήτηση που έγινε, τονίστηκε η προτεραιότητα για ανέγερση Νέου Ενοριακού Ναού Αγίου Παϊσίου και Αγίου Πορφυρίου.

Έχει απευθυνθεί πρόσκληση από τον Σύλλογο “ΝΕΑ ΓΗ” στη Δημοτική Αρχή, στους φορείς να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και όλοι μαζί να βοηθήσουν για την εξέλιξη και αξιοποίηση μιας ακόμα γειτονιάς του Δήμου.

hisports.gr

Διαβάστηκε 1067 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.