Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:26 πμ
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 17:59

Με ισοπαλίες απόδρασαν από Θεσσαλονίκη η Κ20 και η Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού, που ήρθε ισόπαλη 0-0 στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν εδαφική υπεροχή στο α’ ημίχρονο και δοκάρι με τον Παπαθανασίου στο 32’, αλλά ο Παναιτωλικός με σωστή τακτική κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε, ενώ έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Μαλής, Μιχάι, Μπελεβώνης, Τασιούλης (80’ Γανωτάκης), Νταλακούρας, Παναγιωτίδης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας (68’ Χριστογιάννης), Γεωργούσης (40’ Μπακογιάννης), Γκασούκας.

Η ανανεωμένη ομάδα Κ17 αδικείται από την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή, καθώς είχε πλήρη υπεροχή και πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με γκολ του Αβραμίδη και στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ήταν κυρίαρχος. Πλησίασε πολλές φορές στο γκολ, είχε δύο δοκάρια με τον Αλομπισάντ και τον Καββαδία και ισοφάρισε με γκολ του Βασίλακα στο 73’.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Λιάβας, Κοτοφώλης (30’ Θώδης), Μπακαδήμας (55’ Ντόβας), Μελιάδης, Πατίλας (70’ Σκόνδρας), Τσιαντής, Βασίλακας (85’ Παναγιωτίδης), Αλομπισάντ (89’ Ποσονίδης), Κοτρώτσος, Καββαδίας.

Διαβάστηκε 1327 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News