Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 18:58

Έκτορας Λιάτσος: Γιος της Λουκίας Πιστιόλα, ταλαντούχος & πατέρας ενός παιδιού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, Το ναυάγιο. Το επώνυμό του δεν είναι τυχαία γνωστό, αφού ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Αιμίλιος Λιάτσος ήταν αδερφός του αείμνηστου πατέρα του, Σπύρου.

Ο λόγος για τον Έκτορα Λιάτσο, τον «Πέτρο» της σειράς. Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους , ενώ υπήρξε και υποψήφιος για το βραβείο Χορν.

Έκτορας Λιάτσος: Το βιογραφικό του «Πέτρου» από το Ναυάγιο

Τον έχουμε δει σε θεατρικές παραστάσεις, όπως Όρνιθες (2016), Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016), Γυάλινος Κόσμος (2018) και Περιμένοντας τον Γκοντό (2019)

Στην τηλεόραση έχει κάνει εμφανίσεις στο παρελθόν στο Ου φονεύσεις και 10η εντολή του Πάνου Κοκκινόπουλου, ωστόσο φέτος τον βλέπουμε πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Andro, ο Έκτορας Λιάτσος έγινε πατέρας σε πολύ μικρή ηλικία, έφυγε στα 17 του για να σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, οι οποίες ωστόσο δεν ευδοκίμησαν και, επιστρέφοντας στην Αθήνα, έμεινε μόνος του στα Εξάρχεια κι έπιασε δουλειά ως barman σε ένα στέκι δίπλα στη δραματική σχολή Πράξη 7, όπου και τελικά γράφτηκε.

Η διάσημη μητέρα του Έκτορα Λιάτσου, Λουκία Πιστιόλα
Το μικρόβιο της υποκριτικής φαίνεται ότι δεν μπήκε τυχαία στον Έκτορα Λιάτσο, αφού μητέρα του είναι μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, που φέτος βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά». «Είμαι η κλασική μαμά με παντόφλες, κέικ και μπισκότα. Φτιάχνει τα μελομακάρονα μόνη της, καμιά φορά δίνει και χαστουκάκια, και αυστηρή και καλή, και κλώσσα… Υπήρξα απ’ όλα», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Πατέρας του ήταν ο αείμνηστος Σπύρος Λιάτσος, ο μεγάλος αδερφός του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Αιμίλιου Λιάτσου, που έφυγε από τη ζωή το 2021 στα 71 του χρόνια. Μάλιστα, υπήρξε πιλότος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Έκτορας Λιάτσος: Διασωθής του «Φοίνιξ»

Ο Έκτορας Λιάτσος κέρδισε αμέσως το κοινό χάρη στο ταλέντο του, ενσαρκώνοντας τον Πέτρο, η ζωή του οποίου αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο πλοίο Φοίνιξ. Φιλότιμος και καλοπροαίρετος, ο αγρότης από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας, ενώ το ναυάγιο θα του χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος.

Η σειρά πραγματεύεται μία από αυτές τις υδάτινες τραγωδίες που στιγμάτισαν την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, η οποία συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου του 1966 και είναι μέχρι σήμερα γνωστή ως «Το ναυάγιο στη Φαλκονέρα». Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της σειράς στο site του καναλιού, «Το ναυάγιο» αφορά ανθρώπινες ιστορίες, σκληρές, τρυφερές, απρόβλεπτες αλλά και πικρές που οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην κάθαρση και στο φως».

star.gr

 
Διαβάστηκε 985 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.