Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 19:11

Πετράκης: «Αδικούμαστε από την θέση μας, πρότυπο ο Παναιτωλικός, ο κόσμος ζει για την ομάδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή του Novasports «η Ώρα των Πρωταθλητών» βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την θέση της ομάδας, τονίζοντας ότι:

«Αδικούμαστε πολύ από την θέση στην βαθμολογία κατά την γνώμη μου. Θα μπορούσαμε να έχουμε πολλούς περισσότερους βαθμούς. Παίξαμε με αφέλεια σε κάποιες συνθήκες. Θα πρέπει χωρίς να χάσουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε να γίνουμε πιο ρεαλιστικοί στο παιχνίδι μας. Να ενισχύσουμε αυτό που κάνουμε. Νομίζω ότι όταν καταφέρουμε να βάλουμε πράγματα καλύτερα στο παιχνίδι μας και αποτρέψουμε άλλα που μας έχουν στοιχίσει θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Και προσέθεσε:

«Ξέρω πώς πρέπει να είμαστε κάθε μέρα. Πάντα σκέφτομαι θετικά. Να γινόμαστε καλύτεροι. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Να διεκδικούμε ότι μας ανήκει με περισσότερη συγκέντρωση και περισσότερο ρεαλισμό».

Αναφορικά με την ανάληψη της ηγεσίας και τις συνθήκες στον Παναιτωλικό ανέφερε:

«Δεν έγινε κάποια προσπάθεια για να με πείσουν. Ήταν επιθυμία δικιά μου χρόνια να εργαστώ σε αυτή την ομάδα. Από την πλευρά του Παναιτωλικού με είχαν προσεγγίσει δύο φορές παλαιότερα. Ωστόσο δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες από την δικιά μου πλευρά εκείνη την περίοδο για διάφορους λόγους. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία. Είμαι σε ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο για τα ελληνικά δεδομένα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Υλικοτεχνική υποδομή, παροχή υπηρεσιών, ότι θέλουμε το έχουμε. Έχουμε ένα τρομερό προπονητήριο. Ο κόσμος ζει για την ομάδα, το Αγρίνιο είναι ποδοσφαιρική πόλη. Ένας υγιής ποδοσφαιρικός οργανισμός στην επαρχία, για μένα είναι πρότυπο. Σε λειτουργία, δομή και οργάνωση.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 994 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 23:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.