Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 14:56

Αγρίνιο: Με αργεντίνικο tango η δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευαισθησία και την ανεξάντλητη δημιουργική δύναμη της Γυναίκας σε συνδυασμό με την ανάγκη για ίση μεταχείριση ανέδειξε η εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο το πρωί του Σαββάτου (9.3.24) με κυρίαρχο και συμβολικό στοιχείο το αργεντίνικο tango, έναν πανέμορφο χορό που «θέλει δύο» να συνυπάρχουν αρμονικά και ισότιμα. 

Την εκδήλωση ευαισθητοποίησης συδιοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Δήμος Αγρινίου και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είχε  τίτλο «…για τη Γυναίκα,… για την Ισότητα,… για τη Ζωή».

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος του «Δυτικά FM 92,8» Δήμητρα Λαοπόδη μίλησαν η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Μπόκα και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη για θέματα ισότητας, άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και των φυλετικών διακρίσεων Αμαλία Βούλγαρη, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη αναγνώρισης της σημασίας των πολλαπλών ρόλων της Γυναίκας.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.