Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  10:41 πμ
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 18:42

Παναιτωλικός: Έτοιμος για αντεπίθεση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανοδική πορεία των προηγούμενων χρόνων στο Αγρίνιο ανακόπηκε πέρσι, όμως ο Παναιτωλικός στοχεύει στην επάνοδο στο πάνω μισό της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Οι Αγρινιώτες, έκαναν λανθασμένες επιλογές πέρσι στο ξεκίνημα και το πλήρωσαν με μία μέτρια σεζόν για τα δεδομένα μίας ομάδας που θεωρούνταν «μοντέλο» τα προηγούμενα χρόνια σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Φέτος δεν έγινε το ίδιο λάθος και ο Γιάννης Ματζουράκης παρέμεινε στον πάγκο, στοχεύοντας σε κάτι παραπάνω από την περσινή ενδέκατη θέση. Η πρώτη οκτάδα αν μη τι άλλο δεν δείχνει ανέφικτος στόχος.

Μεταγραφικά, στον Παναιτωλικό έγινε ξεκαθάρισμα του ρόστερ με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν και ενίσχυση όλων των γραμμών με έξι μεταγραφές και σημαντικό «λάτιν» στοιχείο. Παράλληλα, παρέμειναν στο Αγρίνιο τα αστέρια της ομάδας, ο αρχισκόρερ Μαρκόβσκι και ο «καλλιτέχνης» Ουαρντά, αλλά και ο πολλά υποσχόμενος Μύγας. Πλήγμα αντίθετα αποτελεί ο τραυματισμός του αμυντικού Παπάζογλου.

Με βάση την περσινή σεζόν, οι Αγρινιώτες περιμένουν περισσότερα γκολ αλλά και μεγαλύτερη αμυντική σταθερότητα, η οποία αποτελούσε σήμα – κατατεθέν τα προηγούμενα χρόνια.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το γήπεδο του Παναιτωλικού, δεν θα αποτελέσει εύκολη επίσκεψη για κανέναν ούτε και φέτος στην Σούπερ Λιγκ…

ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ

proet

Ήρθαν: Τσοκάνης (Αστέρας Τρίπολης), Τομανέ (Γκιμαράες), Ρότσα (Γκιμαράες), Ροντρίγκες (Νασιονάλ), Ρόσα (Mόντε Ασούλ), Λεντέσμα (Mπρέντφορντ)
Έφυγαν: Κέβιν, Αλεξίεβιτς, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Ρουμπουλάκου, Βασιλείου, Κάπελ, Μήλιος, Ζαρκάδας, Αθανασόπουλος, Κοντογιάννης, Κωνσταντινόπουλος.

TΟ ΑΣΤΕΡΙ
Ο «Φαραώ» ανοίγει πληγές στους αντιπάλους…

wardaΟ Αμρ Ουαρντά ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στην περσινή σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού. Ο Αιγύπτιος μέσος, είχε 27 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ την περίοδο 2015-16, αλλά πολλές φορές τα «μαγικά» του εντός αγωνιστικών χώρων δεν μπορούν να καταγραφούν στατιστικά…

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Σίγουρα χέρια

matzourakis

Ο πολύπειρος 67χρονος Γιάννης Ματζουράκης, με θητεία σχεδόν σε όλη την Σούπερ Λιγκ και τίτλο πρωταθλητή παλαιότερα με τον Ολυμπιακό, ανέλαβε τον Παναιτωλικό τον Οκτώβριο του 2015 και κατάφερε να σταθεροποιήσει το καράβι που κλυδωνιζόταν. Η παρουσία του αποπνέει σιγουριά για μία καλή σεζόν.

http://www.novasports.gr

Διαβάστηκε 1865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 19:32
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News