Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  4:35 μμ
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 19:34

Εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού στο Αιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού και του Γυμνασίου Αιτωλικού πραγματοποίησαν σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Πανελλήνια Δράση «Σπάμε τη σιωπή, ενώνουμε τις φωνές ενάντια στη βία», σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, ημέρα κατά της Σχολικής βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού.

Οι μαθητές των σχολείων, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αιτωλικού φορώντας μάσκες που απεικόνιζαν τα συναισθήματα που προκαλούνται από τη βία και τον εκφοβισμό, παρουσίασαν θεατρικά και μουσικά δρώμενα και στις 11:00 έσπασαν λευκά μπαλόνια που συμβόλιζαν το «σπάσιμο της σιωπής».

Ταυτόχρονα ένωσαν μαζί τις φωνές τους κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού αποσκοπώντας στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των όλων.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.