Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  9:38 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 14:36

«Ντόπες» από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού στην προπόνηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του Παναιτωλικού βρέθηκε στο Emileon και μίλησε για λίγο στους παίκτες των «κυανοκίτρινων».

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα (1/3) τους παίκτες του Παναιτωλικού, στην προπόνηση που έγινε στο Emileon. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων της ομάδας πήγε στο προπονητικό του club και τους «ντόπαρε» ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε Stoiximan Super League και Κύπελλο, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (3/3) με την Κηφισιά.

Ατάκες όπως «σας πιστεύουμε», «είμαστε κοντά σας» ακούστηκαν αρκετές φορές, ενώ ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ευχαρίστησαν, στο πρόσωπο των μελών της αντιπροσωπείας, τον κόσμο για την στήριξή του.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Καισαριανής θα ολοκληρωθεί αύριο και ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.