Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  12:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 20:19

NEΟ βίντεο κλιπ από τους STRIDENT ("Paranoid of the Tyrant" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ βίντεο κλιπ από τους STRIDENT ("Paranoid of the Tyrant" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)
 

Μια ισραηλινή Thrash Metal μηχανή, οι Strident, είναι βαριά οπλισμένοι με old school riffs και το vibe των 80s, έχοντας επηρεαστεί από τη γερμανική Thrash σκηνή (Sodom, Destruction και Tankard), καθώς και από την αμερικανική σκηνή (Slayer, Megadeth και Exodus), ενώ επίσης έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο ροκ εν ρολ υψηλής ενέργειας των Motorhead.

Από την έναρξή τους το 2005, οι Strident έχουν τρία ολοκληρωμένα στούντιο άλμπουμ και έναν τεράστιο αριθμό ζωντανών παραστάσεων. Το ντεμπούτο LP του συγκροτήματος με τίτλο "On the Aim" κυκλοφόρησε το 2010 και μετά το συγκρότημα βρισκόταν σε ημι-παύση για σχεδόν μια δεκαετία λόγω πολλών αλλαγών στο lineup, αλλά παρόλα αυτά οι Strident παρέμειναν ένα ενεργό συγκρότημα παίζοντας μεγάλα σόου: opening για τους Overkill και τους Nervosa, για να αναφέρουμε μερικά. Ο δεύτερος δίσκος, "March of Plague", κυκλοφόρησε το 2019 μέσω της ιταλικής δισκογραφικής "Punishment 18 Records". Έχει συμπαγή και μοντέρνο ήχο και καλές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.
Το 2020, το line-up άλλαξε ξανά, αυτή τη φορά ο αρχικός κιθαρίστας Michael Shlyapochny έγινε επίσης frontman ενώ οι Yaniv Alkalay, Andrey Galchevski, Artyom Apekishev ανέλαβαν την κιθάρα, τα ντραμς και το μπάσο αντίστοιχα. Με αυτό το line-up, το συγκρότημα πραγματοποίησε 3 ευρωπαϊκές περιοδείες (με τους Necronomicon, τους Archaic και τους Jet Jaguar) και κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ, το "Paranoia of the Tyrant", το οποίο έχει λάβει μεγάλους επαίνους τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και σε media.

Οι  Strident έχουν τη δική τους συντριπτική ενέργεια, αυθεντικό στυλ και σφιχτή ζωντανή απόδοση, αυτό ακριβώς που αναζητά ο κόσμος σε αυτό το στυλ μουσικής.

 

Strident on Facebook https://www.facebook.com/stridentthrash  

Strident on YouTube https://www.youtube.com/channel/UCMgz7_nUJ-bDnI9HhrHWx2A  

Strident on Instagram https://www.instagram.com/strident.thrash/  

Strident on Bandcamp https://stridentthrash.bandcamp.com/  

Διαβάστηκε 152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.