Κυριακή, 14η Απριλίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 23:48

Δείτε τι νομιμοποιούν μέσα στη Βουλή... (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε τι νομιμοποιούν μέσα στη Βουλή... Οφείλουμε ως χριστιανοί να τηρούμε τους νόμους του Θεού. Ο Απόστολος Παύλος μέσα στην Καινή Διαθήκη μας λέει ότι οφείλουμε να τηρούμε τους νόμους της Εκκλησίας μας και της πίστεώς μας.

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει κι άλλα νομοσχέδια που είναι αντίθετα με τη νομοθεσία του Θεού. Τι άλλο περιμένουμε για να συγκλονιστούμε ώστε αφυπνισθούμε και να αντισταθούμε σε καθετί ανήθικο ή αμαρτωλό επιθυμούν να μας το περάσουν ως σωστό; Τι άλλο περιμένουμε να δούμε για να καταλάβουμε ότι σιγά σιγά ισοπεδώνουν τα παιδιά μας, τα παιδιά της αυριανής κοινωνίας;

Υπάρχει τρόπος, ως χώρα, να ξεφύγουμε από όλα αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν και τα οποία προέρχονται από τις σκοτεινές δυνάμεις; Μπορεί η Ελλάδα να ξεφύγει από την επήρεια όλων αυτών των εξωτερικών παραγόντων και να ορθοποδήσει; Μπορεί η Ελλάδα να βρει λύσεις και τρόπους διαφυγής; Αν επιθυμούμε να ζούμε σε μια χώρα που θα είναι ελεύθερη από το παιχνίδι των σκοτεινών δυνάμεων, χρειάζεται ως Έλληνες να αλλάξουμε τρόπο ζωής.

Οι διαρθρωτικές αλλαγές, οι μεταρρυθμίσεις, οι νομιμοποιήσεις των οποιονδήποτε αμαρτημάτων κ.α., είναι γεγονότα που έρχονται από το εξωτερικό με κάποιο σκοπό. Όλα αυτά τα γεγονότα στο εξωτερικό ήδη έχουν γίνει. Σε λίγο έρχεται η εποχή που θα κινδυνεύεις να μιλήσεις στο παιδί σου για την Πίστη, τις αξίες, την Πατρίδα, την οικογένεια, κ.α. διότι μπορεί να μπεις φυλακή... Πολλά γεγονότα τα οποία ούτε έχουμε φανταστεί ότι θα τα δούμε στη χώρα μας, έρχονται και θα τα ζήσουμε.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει τύχη αλλά πρόνοια Θεού και η ευλογία του Θεού δεν έχει αφήσει αυτόν τον τόπο και ούτε θα τον αφήσει, αρκεί να ζούμε στα χνάρια των προγόνων και Ηρώων μας, που πολεμούσαν για την πίστη του Χριστού την αγία και της πατρίδος την ελευθερία. Πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος. Όταν αγωνιζόμαστε στη ζωή μας πρώτα για το θέλημα του Θεού, τότε όλα τα υπόλοιπα θα τα ευλογεί ο Θεός.--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece
Διαβάστηκε 128 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.