Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 18:42

Νέο εκπτωτικό πρόγραμμα «Fast Pass Smart» από την Νέα Οδό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δυο νέα προγράμματα που προσφέρουν έκπτωση σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση, σε κάθε σταθμό διοδίων του δικτύου της, εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων FastPass Νέα Οδός!

Ειδικότερα, για τους οδηγούς ΙΧ προσφέρεται έκπτωση 10%, σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό, είτε στον χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα, ενώ για τους οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 3 & 4, προσφέρεται έκπτωση 5% σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό είτε στο χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα!

Τα δυο νέα αυτά Smart προγράμματα δημιουργήθηκαν με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του συνόλου των οδηγών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός. Αποδεσμευμένα από τη συχνότητα χρήσης, τα προγράμματα ωφελούν κάθε οδηγό, αφού  προσφέρουν πάντα, για όποια διέλευση, από όποιο σταθμό του δικτύου της Νέας Οδού, σταθερή έκπτωση σε συνδυασμό βέβαια με την ευκολία, την ταχύτητα και την άνεση κάθε ηλεκτρονικής διέλευσης. Κανένας χρονικός περιορισμός, καμία ανάγκη συχνότητας. Από την 1η διέλευση, για κάθε διέλευση σε όλους τους σταθμούς διοδίων του δικτύου της Νέας Οδού.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα FastPass, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα:

(α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας)

(β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα)

*Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.

Μάλιστα αν είστε ιδιώτης ή ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας τόσο ηλεκτρονικά όσο και τηλεφωνικά,  και με την υπηρεσία Call & Courier, να παραλάβετε εντελώς δωρεάν, τον πομποδέκτη σας σε σημείο επιλογής σας.

Τέλος, από τη Νέα Οδό υπενθυμίζεται ότι «στη διάθεσή σας για άμεση ανανέωση & πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας, καθώς και για πληθώρα επιπλέον υπηρεσιών μέσα από την οθόνη του κινητού σας, βρίσκεται πάντα και η εφαρμογή MyOdos

Διαβάστηκε 131 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.