Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  6:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 19:19

Αγρίνιο: Προκηρύσσει θέσεις για φροντίστριες-οικόσιτο προσωπικό το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» προκηρύσσει 2 θέσεις εργασίας για φροντίστριες – οικόσιτο προσωπικό για 24ωρη  απασχόληση στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) στο Αγρίνιο όπου διαμένουν ενήλικες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται αναρτημένη μέχρι  01/3/2024  στην  ιστοσελίδα www.www.ergpanel.grgr του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης:

Η αίτηση εργασίας συνοδευόμενη από βιογραφικό πρέπει να αποσταλεί στο Φορέα μέχρι τις 01/3/2024 στις 14:00μ.μ  και   να υποβληθεί  ιδιοχείρως, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς στη παρακάτω  διεύθυνση:

Kέντρο Διημέρευσης και   Ημερήσιας   Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (οδός Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού    τ. κ.  30200)  ή

Kέντρο Διημέρευσης και   Ημερήσιας   Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του   Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (οδός Γεωργάκη Α. Τσούτσου, περιοχή Ψηλογέφυρο-Λειβαδάκι, τ .κ.  30100)

Τηλ.  Επικοινωνίας:

26410-39750  Κ.Δ.Η.Φ. Αγρινίου και  26310-25130   Κ.Δ.Η.Φ.  Μεσολογγίου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 249 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία