Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  11:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 14:57

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Αμφιλοχίας – Ετοιμάζεται 10ημερο ξεφάντωμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Καρναβάλι, συναυλία, πάρτι και ποδηλατάδα– Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ετοιμάζει 10ήμερο αποκριάτικου κεφιού και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα πολύχρωμο ξεφάντωμα σε Αμφιλοχία, Χαλκιόπουλο και Μενίδι.

Εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, για να γιορτάσουν τις Απόκριες και στις τρεις ενότητες του Δήμου Αμφιλοχίας.

Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα στις 18 Μαρτίου με τα παραδοσιακά κούλουμα σε κάθε γωνιά του δήμου.

Καρναβαλιστικές παρελάσεις σε Αμφιλοχία, Χαλκιόπουλο και Μενίδι, μια μεγάλη μουσική συναυλία, αποκριάτικη ποδηλατάδα στους δρόμους της Αμφιλοχίας, κι ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακά δρώμενα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Τόσο ο Δήμος Αμφιλοχίας όσοι και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, σε συνεργασία με σχολεία και νηπιαγωγεία του δήμου, βρίσκονται σε εγρήγορση, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας.

Οι Απόκριες είναι μία γιορτή που συνδυάζει την παράδοση, με τη μουσική και το γλέντι. Καρναβάλι σημαίνει λαμπερά παιδικά χαμόγελα! Και ο Δήμος Αμφιλοχίας θα προσπαθήσει τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές της Αποκριάς.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής.

Πληροφορίες:

T: 26423 60405
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.