Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024  9:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 10:18

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του συνδυασμού «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκέντρωση εκλεκτόρων  πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» στο ξενοδοχείο  «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα,  το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 . Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο  για τις εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθούν  στις 13 Φεβρουαρίου  2024 και ώρα  18:00 μ.μ στην αίθουσα του «Κέντρου Λόγου και Τέχνης» (Πλατεία Γεωργίου) Πατρών . Στην συγκέντρωση  μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας  Σπύρος Κωνσταντάρας , ενώ ξεχωριστές τοποθετήσεις έκαναν  τα μέλη  του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, ο Γιάννης Μουράτογλου  πρώην Δήμαρχος Έδεσσας και Πρόεδρος της Επιτροπής  Οικονομικών, ο Γιώργος Παπαναστασίου , Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και ο Δημήτρης Καφαντάρης , πρώην  Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και γενικός Γραμματέας  της ΚΕΔΕ.

Η παρουσία της ηγεσίας της ΚΕΔΕ έδειξαν την απόλυτη στήριξη  στο  συνδυασμό  του Σπύρου Κωνσταντάρα , ενώ οι συμμετέχοντες μίλησαν  για την καλύτερη οργάνωση  του ανεξάρτητου συνδυασμού της «Ενωμένης Αυτοδιοίκησης», η δε συμμετοχή των αιρετών ήταν  πολυπληθής , υπερκομματική και καθοριστική   για τις εκλογές στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.

ενωμενη αυτοδιοικηση πατρα 10 2 2024

 

Διαβάστηκε 116 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.