Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:16 μμ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 22:00

Και με Αιτωλοακαρνάνα αγρότη η επιτροπή στο Μαξίμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

15μελής επιτροπή των αγροτών θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την προσεχή Τρίτη (13/2) και η σύνθεση της διακινείται στα δημοσιεύματα το τελευταίο διήμερο.

Έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο το γεγονός πως αυτή δεν περιλάμβανε αγρότη από τη Δυτική Ελλάδα αλλά όπως φαίνεται η τελική σύνθεση δεν είναι αυτή που είδε τη δημοσιότητα από ανεπίσημες πηγές.

Στην 15μελή επιτροπή θα συμμετέχει αγρότης από τη Δυτική Ελλάδα και μάλιστα από την Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για τον Νίκο Κούτρα από το Νεοχώρι Οινιάδων.

Βέβαια σημασία δεν έχει τόσο η σύνθεση της επιτροπής όσο το αποτέλεσμα της συνάντησης καθώς από αυτή θα κριθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Και όπως είπε στο agrinionews.gr ο πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης οι αγρότες «κρατούν μικρό καλάθι» και υπάρχουν δύο δρόμοι: Ή να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ή «να… ξυπνήσει η Αθήνα την Τετάρτη με τα τρακτέρ στην Ομόνοια».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News