Κυριακή, 5η Μαίου 2024  1:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 19:05

Αυτά είναι τα επτά τρόφιμα που δεν γνωρίζατε ότι πρέπει να τρώτε τον Φεβρουάριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρωτιέστε ποια φρούτα και λαχανικά είναι στην εποχή τους; Ήρθε η ώρα να απολαύσετε όλη τη φρεσκάδα που προσφέρει η φύση. Αν δεν ξέρετε ποια φρέσκα προϊόντα ανήκουν στην εποχή τους, μέσα στο Φεβρουάριο, τότε ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός με γευστικές επιλογές για όλο το μήνα.

Τα 7 φρούτα και τα λαχανικά εποχής για τον Φεβρουάριο

Εσπεριδοειδή
Ιταλική λαχανίδα (lacinato kale)
Μπρόκολο
Γλυκοπατάτες
Λαχανίδες
Λαχανάκια Βρυξελλών
Κουνουπίδι

Εσπεριδοειδή: Τα βιταμινούχα φρούτα του Φεβρουαρίου

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα εσπεριδοειδή είναι πλούσια σε βιταμίνη C, αλλά μήπως ξεχνάμε κάτι; Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας τους. Μανταρίνια, κλημεντίνες, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, λάιμ, πορτοκάλια και η λίστα δεν έχει τέλος. Για τα πιο γλυκά και φρέσκα εσπεριδοειδή, επισκεφθείτε τη λαϊκή αγορά ή το μανάβικο της γειτονιάς σας.

Συμβουλή: Όταν διαλέγετε μανταρίνια, προτιμήστε αυτά που είναι μαλακά και λίγο φουσκωμένα στις άκρες – αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σκληρά και στεγνά στο εσωτερικό.

pronews.gr

Διαβάστηκε 395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.