Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  9:02 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 22:30

Βόλος - Παναιτωλικός 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πετράκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, θα δουλέψουμε στην τελική πάσα»
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 με τον Βόλο, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στις αποφάσεις της στην τελική τρίτη.

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην Cosmote TV είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχε περισσότερο τον έλεγχο ο Βόλος. Οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Τα προβλήματα που δημιουργούνταν από τα δεξιά τα λύσαμε και βάλαμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δεν δεχθήκαμε κάποια ευκαιρία. Δεν κάναμε και εμείς κάποια κραυγαλέα. Είχαμε καλές προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε την καλή τελική πάσα. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Τέλος, υπογράμμισε: «Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αν με βάση την συνολική εικόνα έπρεπε κάποιος να έχει πάρει την νίκη, αυτοί έπρεπε να είμαστε εμείς».

Λόπεθ: «Αν παίζουμε όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα για την επίτευξη του στόχου»

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο μέρος και θεωρεί πως με αυτή την εικόνα οι κυανέρυθροι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Αρχικά, μιλώντας μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ είπε στην Cosmote TV: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια ειδικά στο πρώτο μέρος. Θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά. Είχαμε την πλήρη κυριαρχία, το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αν παίξουμε στα παιχνίδια όπως στο πρώτο μέρος δεν θα έχουμε πρόβλημα στην επίτευξη του στόχου μας».

Για τις μεταγραφές που έγιναν και για τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του δημιουργικά, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα νέα παιδιά που ήρθαν. Έχω περισσότερες λύσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Είναι δύο συνεχόμενα παιχνίδια που παίρνουμε βαθμούς και πρέπει να βλέπουμε με θετικό μάτι τα πράγματα».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 429 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 02:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.