Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:18 μμ
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 11:13

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας και Ακαρνανίας την Κυριακή 28/1/2024 στην pub Pulp στο Αγρίνιο.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι, γεωπόνοι μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν προβληματισμούς και ιδέες για τα ζητήματα του κλάδου αλλά και του ευρύτερου γεωργικού τομέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και ευχαρίστησε τα μέλη του και τους φίλους για την συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Agroset Γεωργίου, Ελαιοτριβείο Μελιάδη, Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής BioDetect, Γεωπονικό Κέντρο Σ. Παπανικολάου & Σια ΟΕ, Γεωτεχνική Π. Ράφας – Χ. Χειμώνας ΟΕ, Παπαθανασίου ΑΒΕΕ, BioHellas, Καραγιάννης fruit I.K.E. και όλους όσους στήριξαν με τη παρουσία τους την προσπάθειά μας.

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.