Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:17 μμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 17:49

Βίντεο: Δείτε και συγκρίνετε τα κτίρια των δικαστηρίων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αναβρασμό τελεί ο νομικός κόσμος του Αγρινίου και σύσσωμη η τοπική κοινωνία λόγω των πληροφοριών πως επίκειται υποβάθμιση του Πρωτοδικείου της πόλης στα πλαίσια του νέου δικαστικού χάρτη η διαβούλευση για τον οποίο αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει.

Εν αναμονή του τελικού σχεδίου νόμου, τις τελευταίες ημέρες φέρονται ως επικρατέστερα ενδεχόμενα η διατήρηση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς στο Αγρίνιο, η δημιουργία ενός κεντρικού Πρωτοδικείου με έδρα το Μεσολόγγι  και η μετατροπή του Πρωτοδικείου Αγρινίου σε περιφερειακό.

Σε αυτό το πλαίσιο κορυφώνονται στο Αγρίνιο οι αντιδράσεις και  αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα λάβει χώρα πάνδημη συγκέντρωση.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το βίντεο που συγκρίνει τα κτίρια των διαστηρίων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι και από το οποίο  καθίσταται σαφές ποιο κτίριο πληροί τα κριτήρια για να αποτελέσει το κεντρικό Πρωτοδικείο της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το βίντεο:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.