Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  6:36 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:00

Eκδόσεις Πρώτη ύλη - Νέα έκδοση- Ο περιπατητής-Νέο βιβλίο Υπαρξιακής ψυχολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Περιπατητής, βάδισμα στα μονοπάτια της ύπαρξης»

Ένα βιβλίο που αφορά τον άνθρωπο και την θέση του στην ζωή...

Σχέσεις, επιλογές, ελευθερία, απώλειες, νόημα, όλες αυτές οι υπαρξιακές και συνάμα καθημερινές καταστάσεις του ανθρώπου προσφερόμενες στον αναγνώστη με λυρισμό σαν ένας μικρός οδηγός στα μονοπάτια που βαδίζουμε, ήδη από την γέννηση μας και που σπάνια συνειδητοποιούμε. 

Ο Χρήστος Κουφουδάκης, σε αυτό το βιβλίο υπαρξιακής ψυχολογίας συνδυάζει την ιδιότητά του ως ψυχοθεραπευτής και την αγάπη του για την πνευματικότητα και την τέχνη. Ένας συνδυασμός ιδιαίτερα υπαρξιακός για τον άνθρωπο και πολύτιμος ως οδηγός ζωής. Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα κάλεσμα για να επεξεργαστούμε δύσκολα ερωτήματα. Ερωτήματα που σίγουρα μας αφυπνίζουν και μας βγάζουν από τον καθημερινό μας εφησυχασμό. Ο συγγραφέας το θέτει άμεσα και με έναν πολύ ξεκάθαρο τρόπο: «τι είδους υπάρξεις θέλουμε να γίνουμε;» αναρωτιέται και μας καλεί να αναρωτηθούμε κι εμείς. Ερώτημα απολύτως ουσιαστικό, που μας φέρνει κατευθείαν μπροστά στην ευθύνη αλλά και στις δυνατότητές μας.

«Εδώ, στα χέρια μας κρατάμε ένα βιβλίο που δεν είναι απλώς άλλο ένα κείμενο προς ανάγνωση. Είναι ένα κάλεσμα προς μια πιο ουσιαστική ζωή.»

Αλέξης Χαρισιάδης

Υπαρξιακός Ψυχοθεραπευτής, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

Από τον πρόλογο του βιβλίου

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πρώτη Ύλη | www.pibooks.gr

Σελίδες: 76 , ΛΤ: 10,50


Ο Χρήστος Κουφουδάκης MA, ECP γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι Υπαρξιακός

Ψυχοθεραπευτής, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην υπαρξιακή ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική στο «γίγνεσθαι» την Ελληνική Εταιρία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ποιμαντική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2021 εκδόθηκε το πρώτο του έργο, η ποιητική συλλογή «σκοτεινά μετ’ επιστροφής». Εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής στο ιδιωτικό του γραφείο «Πρόσωπα σε Άνθιση» στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.