Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  4:17 μμ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 12:25

Αγρίνιο: «Κάτω τα χέρια απ΄ το Πρωτοδικείο» – Κατάληψη από δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η διαφαινόμενη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αγρινίου στο πλαίσιο των αλλαγών στο δικαστικό χάρτη οδήγησε σε κατάληψη του δικαστικού μεγάρου της πόλης, όπως είχε εξαγγελθεί, το πρωί της Δευτέρας (29.1.24).

Δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια με πανό για να διαμαρτυρηθούν για την επιχειρούμενη αδικία αλλά και για να τονίσουν σε υψηλούς τόνους ότι δεν πρόκειται να τη δεχθούν.

Aύριο οι αντιδράσεις θα γενικευθούν με συγκέντρωση με κάλεσμα για συμμετοχή  φορέων και δημοτών. Το Δημαρχείο δεν θα λειτουργήσει ενώ αναμένεται να κλείσουν και τα εμπορικά καταστήματα.

Το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου που εξήγησε γιατί είναι αδιανόητο να μη λειτουργεί στο Αγρίνιο το κεντρικό Πρωτοδικείο της Αιτωλοακαρνανίας. Ο κ. Παπαναστασίου, τόνισε την ανάγκη να λάβει γνώση ο πρωθυπουργός για το μεγάλο λάθος που επιχειρείται!

Δείτε εικόνες από την κινητοποίηση:

Διαβάστηκε 196 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 12:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.