Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  2:18 πμ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 22:30

Κύπελο: ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κατέθεσαν τη ψυχή τους»

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου του αμέσως μετά την εκτός έδρας επικράτηση του Παναιτωλικού με 2-1 απέναντι στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας, αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του και στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου (27/1) κόντρα στη Λαμία.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ότι οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κατέθεσαν τη ψυχή τους, πιστέυω ότι και η προσπάθεια και η νοοτροπία και η εικόνα είναι στη βάση που θέλουμε απέναντι σε μια ομάδα που για μένα έχει ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου που άλλαξε τη ψυχολογία του παιχνιδιού. Όμως ισορροπήσαμε, βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τη νίκη. Αυτό δεν λέει τίποτα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρώτα το Σάββατο να έχουμε συγκέντρωση για να κάνουμε ότι μπορούμε και να πάμε στην επόμενη φάση».

Μελ: «Αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί»

Ο Πέπε Μελ στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ με 1-2 κόντρα στον Παναιτωλικό, τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί και πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο Αγρίνιο.

Ο Πέπε Μελ στη συνέντευξη Τύπου του αμέσως μετά την εντός ήττα ΟΦΗ 1-2 απέναντι στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ξεκαθάρισε πως η πρόκριση ακόμα δεν έχει κριθεί και πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως εξηγεί την εικόνα του ΟΦΗ: «Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ που δέχεται στο τρανζίσιον: «Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις: «Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News